………………………………………………………………………..

 

Sport a hry.

Sparta je v rozkladu.Košťál zkouší všemožně zachránit svojí investici, jenže tentokrát mu jeho přestupová ruleta nevyšla a nenechali si ty nejoptimálnější hráče, a Ti zbylí mají nasazení jak šedesátikorunový úkáčka na nedělní šichtě.To takovej duel Pacov-Březí, to je jiný kafe.

Nezáleží na věku, ani na pohlaví, jdou do toho na 101%. Z Březí ale přijeli samí malí hráči, tak to bylo dost nevyrovnaný. Dokonce i David jim dal góla.

 

Vytáhli jsme i inlajny a streethokejky -levá strana zadku mě bolí ještě teď.Při pohledu na svůj loket uvažuju, že dokoupíme v Drapě ještě nějaké chrániče.

V hokeji jsem nebyl jsem moc dobrej, ale trochu za to může ta poloviční porce čínskejch nudlí k obědu. Cena byla sice poloviční, ale stejně mi dali standardní-obrovskou porci HMOTY nudlí s kuřecím masem a s rosolovitou pálivou omáčkou a s dalším masem.Příště si to s někým rozdělím na půl.

 

 

 

Houpání na provaze bylo výborný, ale občas se to zvrtlo o 180°.

 

 

Atrakce je potřeba vyzkoušet. Na pouti vždycky zkoušíme nějakou novou.Třeba tyhle košíčky, co se pohybují a houpají se v několika kruzích.Na začátku jsem měl stejný pocit jako na zvedací plošině, co jsem do ní onehdá psal software.Tenkrát jsem to chtěl vyzkoušet, tak jsem si lajsnul první výlet do 28 metrů. Asi ve dvaceti metrech jsem dal knipl trochu nahoru, ale nějak moc rychle, klec poskočila a já strčil do kniplu ještě výš a pěkně to škublo. Klasická lidská kladná zpětná vazba.Upravil jsem tehdy vstupní křivku Joysticku a bylo to OK. A právě na týhle atrakci hydraulika  pískala stějně,jako na tý plošině.Bylo slyšet, jak se zapínají hydromotory, a jak jde olej do válců. Jen jsem doufal, že jak software, tak i hardware této atrakce je v pořádku.

Na  vrcholu druhé etapy houpání jsem měl menší krizi, ale záhy jsem si všimnul,že se kluci naproti smějí, kouknul jsem se do místa, kam posměšně ukazovali, a v tom košíku seděl nějaký otec s dcerou.Měli zavřené oči, otevřené a zkřivené pusy s fialovými rty a čekali ve zkroucených polohách na konec, nebo na šavli, to nešlo poznat.“Nejsem jako oni!!“ hecuju se. A pomáhá to. To je koneckonců dobrá rada i pro jiné situace.

 

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/