………………………………………………………………………..

 

Mekdonaldíček a chlupatý broskve.

 

Kroutil jsem hlavou nad tím, jak je to laciný.V Prokopskym údolí je u trati hospoda, v níž je každý všední den navzdory všem zákonům EU k dostání spousta hotových jídel v cenách 49-59 korun. Ale, ale, měl by říct Mekdonaldíček, takhle naší investici neochráníte! Když už  Vás Helmuti naučili jíst místo másla RAMKU, my Vám místo gulášovky a koprovky dáme housku s mletým masem a jako zákusek hranolky.Nechutná?Dáme k tomu ostrej kečupovej dreSSing a máte báječné „Irácké týdny“.A jestli to nebudete jíst, tak se připravte na žalobu s cifrou, co má jedničku a hodně nul.

Poslední dobou nemám rád zprávy.Prostě jsem rezignoval, koukat se na ty Trubky.

 

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

 

Radši si pustim interníček, muziku a dám si PEPSI-MAX-TWIST-LIGHT.Aspoň tuhle investici se znažim zachránit.Z vyloženě domácích produktů jsem právě ochutnal těžce sametovou broskev a supr meruňku.Na banánech je napsáno Ekvádor-a pak že není globalizace.

Vždycky při bouřce si vzpomenu, že ve střeše je malá díra a že nemáme hromosvod.V pondělí ráno, když slyším přerušované pípání zpátečky, tak vím že mám tak půl minuty. Běžím ve slipech před dům vyndat popelnici.

Rybníček na návsi je pokryt zelenou perletí.Rybníček ale funguje spíš v zimě, mantinely jsou kamenný a hraje se tam hokej.

…………………………………………………………………………………………

Při focení spektakulárních západů slunce nad Prahou bez varování docházejí v digiťáku baterky.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

 Oktávkám na silnici vždycky uhejbám, je to takový můj podmíněný reflex.Avie přede mnou měla zapnutý levý blinkr, a chtěla odbočit.Na pár metrů před sebou jsem sledoval kouřící brzdy, ránu, střílející airbagy.Paní i s dítětem vylezla z Oktávky úplně v pořádku a zavolala manželovi.Pak se mě zeptala, kolik je číslo na Policii, tak jsem jí řekl že 158.To už vylezli i chlapíci z Avie s boulema na čele, takže vše OK-pokračoval jsem domů

Filip se už podruhé vykoupal s telefonem, tak jsem mu řekl, že jeho příští mobil bude vodotěsná vysílačka Motorola.Nějaká volná frekvence už se najde.

 

 

 

 

 

 

P.S.A na závěr jedna dobrá zpráva o zvířátkách:Dneska příletěly vosy.

 

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/