………………………………………………………………………..

 Erupce a Taurin:

Soutěžím o titul nejzakentusovanější auto roku. Zvenku jsem ho nemyl nikdy, ale teď ho neuklízím ani vevnitř a podle toho to taky vypadá.Prostě nejní čas na hrdninství.

Jo prý byla erupce na slunci-no naštěstí to na  mě nemá vliv.Každý den se ráno probudím, a v krku mě bolí o 100% víc, než minulý den.Přes den je to ale dobrý, takže to není nějaká těžká fyzická chřipka, ale spíš chřipka psychická.Nějakou těžkou fyzickou práci nedělám, takže to tolik nevadí. A v práci chrchlá minimálně polovina lidí, takže není nebezpečí, že někoho nakazím.

Pod Dadulínem dneska praskla židle v kuchyni.Docela efektně na sebe a na podlahu rozmáznul plný kalíšek kakaového pudingu. Šery (Viktor-Čistič)tentokráte odmítala slízat puding z podlahy, tak to Dadulín musel vytřít.Židli jsme pak provrtali a sešroubovali.

 Taky jsem si udělal radost, a koupil jsem si Quicksilvrový svetřík vevnitř s neprofouknutelným neoprénem.Měl jsem ho vyhlídnutej už měsíc, ale musel jsem si to nechat schválit.

Jo a do práce jsem musel koupit novýho noutbuka, jelikož tenhle nemá árestůfrítů a žádnej převodník se mi nepodařilo zprovoznit.Takže máme HP s efektníma modrýma ledkama a s dosovou pártišn na opravování sypačů. A už má za sebou i první křest ohněm.Ale jestli mi tyhle Xpčka budou padat, tak IBM, neIBM, zkusim Apple.Na word, excel a počtu to bude možná stačit.

   Taky ovlivněni reklamou ve včerejším kině, koupili jsme limču Mountain-Dew.Její chuť mi dost připomíná zelenou komunistickou Amáru za 1,7 Kčs.Nepiješ-nežiješ.Nejlepší pití mezi aspartanovejma limčama je PEPSI-MAX. Na druhé místo bych dal COCA-COLA-LIGHT s typicky karamelovou chutí, a PEPSI-LIGHT a PEPSI-TWIST-LIGHT(trocha kys.citronové navíc) řadím až na 3 místo, jelikož jsou jakési slabé a bezchutné. Potěšilo mě, že už i Dead Bull a Semtex se dělá ve verzi light.Taurin a aspartam dohromady, kombinace pouze pro otrlé.Přemýšlím, jak asi vypadají moje játra, a jestli je to lepší, nebo horší než etylalkohol.Ten totiž nekonzumuju vůbec.Když se mě Olina ptala, proč nepiju, tak jsem jí odpověděl, že nemám rád to vystřízlivění.Takovej ten pocit, za kterej nestojí ta předchozí euforie.Myslím že teď bych asi po dvou skleničkách padnul jako pubeťák.No uvidíme.Za půl roku mám 35. narozeniny. Tak možná.Po dlouhý době jsem si i zahrál hru na PC, tentokráte ROLLCAGE, fantastický akční rychlý drsný kosmický autíčka.Na ČT2 vysílaj v noci ze soboty na neděli hitparádu a zajímavou hudbu, a jak noční pták moderátor Anděl správně podotknul, stejně si to nahrávám,jelikož v noci fakt spim.Taky jsem viděl pěknej portrét mašinfíry-fotografa.A na Primě Izera s reklamama a v neděli v 8.00 ráno tradiční tančíky.Statisticky nejvíce lidí se samozřejmě  asi dívalo na Novu(někdy týhle stanici říkám „Tekutej Blesk“).I když je pravda že i na Nově mám svého favorita.Nejslabší máte padáka.Viděl jsem to kdysi na Němcích a je fakt že tam to brali smrtelně vážně, ta česká verze má úplně jinou atmosféru.Pro jistotu mi to přesunuli na středu před půlnocí. Neusnu, dokud neuvidím Zuzanu a 10 českých švejků, kteří mají kuráž udělat si srandu ze sebe, z Novy, a z touhy po penězích, která je ztělesněním našeho kapitalismu s lidskou tváří.

Myslím si, že úroveň českých hospod není příliš vysoká, a že se lidi večer radši sejdou doma u lahváčů a u Novy, než aby jedli přejetou srnku na přepálenym tuku a museli pak jít na hůůůstej záchod.Nově může v  primetimu konkurovat jen letní večer, kdy se nikomu nechce domů, v zimě pak internet, kabelovka a sex.Někteří z nás stihnou i vše najednou.

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/