………………………………………………………………………..

 

Čekání na desítku.

 

 

 Zatím poslední díl básníků se docela poved.Teda asi takhle-nebyl horší ani lepší než ty předchozí.Správnej film je takovej, že tě vtahuje pomalu do děje, a na okolní svět zapomeneš, aniž o tom víš, někdy v poslední třetině.Happy end je nutností, i když to někdy stojí víc než pětikilo.Nic naplat. Svět chce být klamán.Al Špidlajdá už nenabízí ani moc chleba, a natož hry.Ale na oplátku-na Spartě bylo 8 500 lidí, a to já jsem kvůli kašli chyběl.Čím horší paka ve vládě, tím víc lidí na Spartě. Štrougal měl běžně 10 000 , Klaus tak 5 500.

 

 

Tý brdˇo, ten Mexickej sendvič u mého oblíbeného-neoblíbeného Macdonalda byl fakt dobrej.Mekáč není špatnej, ale je potřeba si explicitně zvolit nápoj bez ledu a hned na začátku při objednávce vyloučit všechny ty doplňky, které ke každýmu menu nabízej. Stačí se naučit ten tahák, co maj napsanej na druhý straně kasy.

 

Vanilla Ninja je Nová Estonská převážně Dívčí Hard-Rock-Pop-Technová skupina.Je to fakt dobrý, i když některý fláky jsou jen v tý jejich hatmatilce.Dávaj to občas na MTV, ale jen jeden vybranej singl „Tough Enough“.Ostatní je potřeba vyšérovat.

 

 

Počasí na koupání ještě není, ale Filip už vytahoval z rybníka z podledu jednoho spolužáka.Prý v tom místě ještě stačil, ale stejně je to drsný.Sušili jsme ho u nás doma.Hlásil, že jim učitelka zhrzelá nějakou krádeží peněz říká všem „Smetáci“, což se ho dotýká.Učitelka je už starší a ani nevěděla, co jsou to tanga,myslela že je to nějakej tanec.Hřídel jí musel vysvětlit, že „…..jsou to takový trenky s úzkou šňůrkou vzádu zaříznutou do prdele“.

David zase psal slohovku, měli ve dvojících vymyslet  název cestovní kanceláře a její činnost. Nějak to zvládli, ale nějakej kluk s holkou od nich ze třídy za to dostali třídní důtku. Vymysleli cestovní kancelář zaměřenou na zoologické zahrady s názvem „Zoofil“.  

 

 

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/