…………………………………………………………………………………………

Zkusit se má všechno,

ale v tom bílým plášti jsem si připadal  jak obsluha Sovětské jaderné elektrárny.

 

Jel jsem kousek s Mirkem Lancií,je v ní spousta budíků na palubní desce.Napětí na baterii ukazovalo posmrtné hodnoty, ale auto normálně jelo.Kecali jsme a zapomněli jsme odbočit-ještě štěstí, že mám GPSku v telefonu. Donavigoval jsem ho do Kolína po trojkách.

Sqělej západ slunce nad průmyslovým komplexem.Kontrast přírody a 21 století. Když jsem byl malej, tak jsem si Katapultovsky myslel, že po roce 2000 budu v parku běhat po pohyblivejch schodech a jezdit v taxíku bez řidiče.

 

Večer Autralskej film a Poprask, usnul jsem ale, tak jsem to musel nahrát a shlídnul jsem to až ve středu.

 

Fotbal. Jak se dá prohrát vyhraný zápas ukázala naše lvíčata.5 minut do konce vlastenec a pak to projeli na penalty-poslední stylově přestřelil branku o 2 metry.Dneska jakoby se nic nedělo ale odpoledne začal Saigon.Všechny žebříky byly krátký, tak jsem musel jet narychlo koupit novej.3+3+3 m v duralu, Milan se ptal, co to stojí, no desítka jak vystřižená.Do jednoho výtahu v Alfě se naštěstí vejde, jinak by nebylo ho kde skladovat.Tý jo, v kanclu nesvítěj zářivky.No není nad to bydlet v pronájmu, zítra to nahlásím.Zásuvky opravovali 2 dny, tak výměna vypínače, to bude akce nejmíň na den.Ve Spektru se sešlo asi 6 klioušů prakticky najednou a na to, že jsem tam jel jen na chvíli něco přivézt, tak jsem Davidovi pěkně vytrhnul trn z paty.

V mojí zatáčce jsem potkal už ve tmě autobus a zkušeně jsem zastavil-tohle auto ještě není splacený.

Jo děti. To je radost.Slyším toho mladšího křičet.“A to se řekne!!!“ a sám se přistihuju při suchý replice:“Nic mi neříkej, nechci nic slyšet..“.Ale zase jak praví Nicol bez nich i dny jsou trochu šedý.

K večeři jsem měl losos a tři druhy brambor, ale jedno z toho prý byly Jihoamerické Krmné Zelené Usmažené Banány.

 

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/