………………………………………………………………………..

 

Těžký tuning.

 

Sobota odpoledne, teda asi půl druhý.Sedím v kanclu a brouzdám na netu. Jsem asi jediný , kdo se v týhle administrativní budově nachází. Byl jsem tady  Olinou vyhozen asi před hodinou, čekám až zavolá, a sejdeme se v servísu v Žabonosech.U formana totiž podivně smrdí v kufru benzín.Už volá, tak vyrážím.Jedu výtahem dolů, a přemýšlím jestli bych se neměl rozloučit s místním vrátným, třeba je to poslední člověk, kterýho uvidím.Dveře výtahu se otvírají, jsem v hale.Koukám, tohodle vrátnýho ale moc neznám, a navíc se mi ho nechce budit.Nasedám do formana a vyrážím.Nic nesmrdí.Asi po deseti kilometrech to už začíná smrdět, tak si otvírám okýnko.Za chvíli už cítím jen čerstvý vzduch.Tak s tím pojízdným krematoriem dorážím v pořádku do servisu a hlásím závady:“Teče benzín a lupič nám vysklil zadní větrací okénko. Drobná pusa byla taky(asi před 14 dny Marka někdo zezadu polaskal u spalovny v Malešicích), ale to skoro není vidět, snad jen nárazníky.“

………………………………………………………………………………………………………………

Švára Fanda dopad podstatně hůř. Má tam taky auto, teda to co z něj zbylo.Oktávka je trochu nižší a širší, než byla.Spěchal v neděli ráno do práce, a vzal to přes budku.

 

 

 

Tři ze čtyř Ukrajinců stačili uskočit, a ten čtvrtý to měl prý dva dny před vyhoštěním, tak takhle bude vyhoštěn s drobnými oděrkami.Já to Fandovi říkal už dávno, že jezdí jako prase.Dítě štěstěny, bourat dva dny po uzavření havarijní pojistky…….

 

         Fotbal i hokej byl naprosto výbornej, hlavně Baníci dostali první jarní nářez.

 

Cenu Grammy vyhrála třikrát nějaká Radbůza(to je snad nějaká řeka nééé),kterou ani neznám. Kvůli chřipce ani nepřišla.Aspoň jí mohla dát ségra na ucho na mobil, aby se taky podle hlasu ukázalo, jestli náhodou nekecá a nesabotuje to.

 

…………………………………………………………………………………………………………………

Filip vyznává kult Luka Skywalkera, ale zbraň používá jinou, i když neméně elegantní.

 

Tuhle přinesl diplom za první místo.Zkusil jsem to taky,akorát neumím ohnout tu vnitřní stanu lokte, tak si musím brát chránič.Armádu jsme zrušili, tak je každá takováhle dovednost vhodná třeba pro něco jako domobranu.Davidovi to šlo taky dobře, a to netrénuje.

 

Jinak ale spíš bojuje virtuálně, strategicky.

 

 

 

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/