Zpráva pro tisk.

---

8.10.2004

Poslouchali jsme Radka Johna , jak jako host v rádiu donekonečna obhajoval , že zakopnul o drn Ester Ládové. Nechápu.

Myslím že existují v zásadě dvě pravdy. Pravda pravdoucí a tisková zpráva. Pravda pravdoucí je , že poslední díl měl menší sledovanost, než mýdlová opera na Primě, takže „Milionový pár“ dostal červenou kartu.

 

Face 2 face na štvanici. Hrne se sem o půlnoci fakt osmdesátiletá bába metr třicet vysoká, s taškou v ruce, úplně nalitá.Vždycky přijde až k vyhazovači, ten jí odstrčí o metr zpátky, a ona se jako králíček duracell s měděnou hlavou vrací.Chvíli se to opakuje ve spirále času, a pak zasáhne nějakej místní manažer a bába je vpuštěna dovnitř bez placení.

Za chvíli jí vidíme usínat nějakýmu klukovi na klíně, a pak ještě jednou v proudu lidí pochodujících na parket.

Většině ostatních návštěvníků zvlášť nahoře v patře je ale kolem patnácti.Je tu tak 500 lidí.Face on face. No nazdar.Dole je to trochu lepší.I muzika.I GO-GO.

Odjíždíme.U hlavního nádraží si to ta bába štráduje po severojižní magistrále v pravym pruhu.

 

O víkendu jsem se  snažil domalovat ten kus příčky a nějak jsem to teda domlasknul.

 

Všední dny probíhají vždycky jako zrychlený němý film, a zase je tu pátek a chvíle oddychu a neoblomná nutnost dělat údržbu domu.S Fandou jsme zrovna v sobotu nad ránem přijížděli úvozem domů,když jsem uviděl na cestě ten kanystr.V bujaré náladě volám:“Ztrestej ho, ten už mě tu štve dva dny“.Ztrestal ho, ale nějak to nevyšlo. Auto vydávalo příšernej zvuk a divně poskakovalo. Jeli jsme na kanystru asi dvěstě metrů. Zastavíme před barákem, za náma žíznivá čára jako ve Smrtonosný pasti II.Jen zapálit.Čuchám k tý mokrý čáře, naštěstí to není benzín, jen nějaký bahno.

Po úspěšným resetu z pátka na sobotu jsem teda fakt v sobotu akorát koukal na TV.Sparta porazila Slavii,no to už je standard.U hokeje jsem usnul.Super film-Enigma.

 

Na návštěvě:

 

Ty tmavé okraje vlevo, to není umělecký záměr.To už je prostě rozbitý.

 

Tak po těchhle cestách se jezdí mezi Radošovicema a Pacovem. Šířka tak dva metry,občas asfalt, občas šotolina,občas díry.V původní chatové oblasti se staví různé rodinné domky už dvacet let.Silnice jsou tu ale viditelně poloviční, než by měly být.

 

 

zpět

 

---

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/