Trošku frontička.

 

Na dálnici je vždycky půlka zavřená, rozhodli se vyměnit most.Divný, dyť byl skoro novej, z roku 1938.Ten na jedenáctém kilometru ještě stojí, a taky je z roku 1938. Akorát už tenkrát k tomu nestihli postavit tu dálnici a komoušům to trvalo dalších třicet let.

…………………………………………….

Nahrál jsem si novou verzi prohlížeče Opera. Stará se ztratila, a s ní i celé nastavení a všechny maily. Fajn, alespoň můžu začít znova  a jinak..

………………………………………..

 

 

Ta zelená je v květnu tak nějak zelenější, čerstvější, než v létě, napadlo mě na návsi v Doubku.

A tak jsem si jí vyfotil, jen tak, jen jako hezkost.

 

 

 

Občas si doma pouštíme Simpsny, přemýšlím o tom, že jsem snad zůstal být normální.

…………………………………………………………………………………………………………………….

 

Zprávy Agentury FlameDuck :

 

Zahraničí:

G.W. Bush uvalil embargo na Sýrii, jelikož nedokážou správně uhlídat hranice s Irákem a Palestinou/Izraelem.Prý si mají vzít příklad z US Army, jak vzorně chrání (byť jen zvenku) Irácká města.

My tam posíláme vojenské policisty. Ministr obrany jim vysvětlil, že mají iráčany UČIT.A né aby si to nějací nedoslýchavci vysvětlovali jinak!!!

Z domova:

Nový zákon trestající zlostné vyplazování jazyku byl po dlouhých peripetiích konečně schválen.Výjimku dostali pouze lidé do 1,333333 násobku životního minima a samostatně hospodařící rolníci v nadmořské výšce 500m nad mořem a vyšší.Ti si můžou vyplazovat jazyk na koho chtějí a je jim to stejně houby platný.

Naše báječné stíhačky L39 v sadě s radarem „Nevěra“ patrně koupí Egypt, je fakt že tímto krokem příští válku určitě zkrátí z šestidenní na šestihodinovou.

 

Sport:

Fotbalisté Sparty vyhráli-přesně jak bylo domluveno.

Naše nejlepší plavkyně čelí dopingovému bodyskandálu za nepovolené přední kormidlo pro lepší držení směru při kraulu.Prý si nechala tajně operativě zvětšit nos.

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/