…………………………………………………………………………………………

Italy Skiing Open

 

Konec konců, proč před vánocema nejet na tejden na dovolenou že?

 

 

 

Nemám rád ježdění na stejný místa, ale tohle je výjimka.Bylo to podruhý a opět skvělý.V tuhle dobu tam lyžujou  jen Češi a sem tam nějaký Poláci a Italové.Pil jsem činzáno bez alkoholu(říkaj tomu čino), jedl jsem každý den jinou těstovinovou hmotu většinou s minimem masa a maximem tuku a sýra.Jmenovalo seto různě, ale nejlepší bylo „paprdeli“.

Sparta zrovna vyřadila Lazio z ligy mistrů, a ten gól v poslední minutě tam ukazovali snad dvacetkrát.Geniálně kopnuto od Poborskýho a Kincl měl hlavu tam, kde si brankář přál mít ruce.Poborskýho Lazio před časem pustilo jako nepotřebnýho a Kincla zase už nechce Sparta („výhodně“ koupili Gluščeviče),tak to ti dva všem pěkně osladili.Hrdě jsem tam jezdil s nápisem na autě:1:0

 Italové jsou takoví docela pohodáři.Italové si myslí, že nemusí bejt všechno na papíře a většina věcí se jaksi domluví ústně a prostě to tak vypline, rozhodně si nenechaj udělat ze života ISO-Pakárnu.

Italský ženy umí krásně zdravit. Čaáou, zdravila nás hodně nahlas vedoucí kavárny, kam jsme si sedli na čokoládu.Při odchodu byl dokonce Moučka decentně plesknut po zadku(já jsem dal taky dýško a nic).Italský ženy uměj taky pěkně líbat. Jedna rentgenoložka se přímo zakousla do právě přicházevšího saniťáka. To jsem asi ale neměl vidět.

 

 

 

Stalo se to v tý nemocnici, kam byl Filip převezen přímo ze sjezdovky a absolvoval tam 12 stehů na koleni. Učili ho tam počítat italsky a on je naoplátku česky. Nejvíc se smáli při vyslovení SEDUM, a DESET.Ještě že to bylo až poslední den-to už nám dovolenou pokazit nedokázalo..

 

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/