…………………………………………………………………………………………

 

Radio Děčín 91,6 FM:

 

Musel jsem nějak vyřešit anténu na FM rádio. Všimnul jsem si, že náš dřevěný sušák na prádlo na terásce má tvar T. Pomocí drátu a stříbrné pásky vzor „Mission impossible 2“ jsem vytvořil anténu-otevřený vodorovný dipól 5/8 vlnové délky.Evidentně je nasměrován na Děčín.Chytnul jsem 39 stanic, některý docela exotický.Docela otrava, když mám na rádiu jem 30 pamětí.

 

Kdo nešel na sobotní výlet na Karlštejn, ten litoval.A kdo šel, tak litoval v prvním kopci.

Věděl jsem, že je to 17 Km, ale řekl jsem, že to je asi 14.Po prvním kopci se všichni ptali, kolik do cíle, a tak už jsem pravdivě řekl , že 14.Princ a Večernice to taky neměli lehký. 

Pak už se s tím nějak ale všichni smířili, a šlapali jsme už jen za mírných protestů.Dokonce jsem si i prosadil i okliku přes obě Ameriky.

Trochu jsem si poopravil rezervovaný postoj k PALM-GPS IQUE, na baterie vyrželo bez podsvícení 4 hodiny.Je to pěkně rychlý a dotykovou obrazovkou se dá prstem posouvat mapa.Pří-ruční nabíječka by se hodila.

Mezi Velkou a a Malou Amerikou jsme zaznamenali první ztráty.Janečci si museli zavolat záchranné auto, a tak jsme se s nima sešli až v cílové hospodě Pod dračí skalou.Oběd ve tři odpoledne, zmrzlinka,čajíček a na nádraží jsem kupoval skupinovou jízdenku pro cestu nazpátek.

Doma jsem po vykoupání měl menší krizi, ale když už to bylo domluvený, tak jsme teda zase šli.Karaoke, samozřejmě.Už na schodech jsme slyšeli békat Gábinu, vypil jsem jim všechny coly-light a tak jsem musel přejít na černorybíz+aquilu.Byla tam taky jedna Exhibicionistka, která sice moc nezpívala, ale pěkně se vlnila.V krátký kožený sukni, v semišovejch kozačkách a v asymetrickym triku.

 

V neděli byla druhá půlka oslav narozenin dětí,11 a 14 let.Pila se boule a hrály se hry.Soused vyprávěl, jak se potápěl v 6ti stupňový vodě někde na kurzu v lomu v polosuchym neoprénu.Soudedka vyprávěla, jak uklízela listí z jezírka na jejich zahradě, a jak se po zavrávorání potápěla v 6ti stupňový vodě v péřovce a s mobilem v kapse.

 

 

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/