………………………………………………………………………..

 

 Čundr znamená, že se musí ject vlakem:

 

Příplatek za rychlík se už neplatí. a kupuje se hromadná jízdenka, aby to bylo levnější.Spali jsme v lese a nepršelo.Moji melody boys kupodivu ušlapali asi 30 km ve dvou dnech.Koupání pod přehradou bylo v akční 16-ti stupňové vodě.Nějaká podniková chata energetiků kousek dál pořádala orientační běh.Byli to spíš taťuldové s airbagama a jeden dokonce při vyplašení zajíce tiše sípal:“Makej ušáku…teď bych chtěl mít takový běhy, jako ty!!!!“ .Dva další běžce jsme pak překračovali s poznámkou že je to snad „orientační leh..??!!“Jednou jsme byli v hospě a v ultrasuchym lese jsme vařili dobrou polívku a nedobrý lančmít.V Želivě mají elektropotřeby otevřeno i v sobotu a v neděli, takže jsem si mohl koupit nový AA baterie do GPSky.Takže jsme mohli pozdějí oželet mnou vytištěnou mapu,zapomněli jsme totiž toaleŤák. Krmná kukuřice je tvrdá i po převaření-to už byly lepší ty švestičky a špendlíky.Chytli jsme dokonce i dřívější vlak, ale to díky tomu, že výpravčí zároveň prodával lístky,takže nemoh vlak vypravit a musel nám nejdřív ty lístky prodat.Oběd byl v Táboře s velkým T, a  byl fakt dobrej.

 

………………………………

Další dny  se pak odvíjely dle pracovního scénáře.Teda pokud práce není zábava.Dodělali jsme časomíru na bobovou dráhu a jali se to vyzkoušet.Byl jsem skoro o vteřinu rychlejší, než místní vedoucí.To se ale vysvětlilo jednak váhovým rozdílem, a jednak tím, že do mě na začátku strčili.

……………………………

Minulou sobotu jsme byli na výletě na Klínci.Z jedný skály se špatně slejzalo, byly tam takový ty kameny, co padaj samy od sebe a člověk padá na záda.Horší bylo, že jsem měl v batohu i PALMA s GPSkou(novinka, na otestování)-naštěstí jsem teda neupadl.Začalo pršet a cesta byla nevalná.Na nádraží v lese zbývalo posledních 50 metrů do 50% prudkýho kopce pokrytého mokrou škvárou ,a byla minuta do odjezdu.

Zavelel jsem:“Makejte, nebo tady budem ještě další 3 hodiny.“ A vyběhli jsme to prakticky po čtyřech.

Trochu jako v tý televizní soutěži.

Měl jsem jen pětikilo a 16 korun v drobáskách. Průvodčí nám vyjel lístek na 19 a samozřejmě neměl nazpátek.Ty tři kačky mě fakt mrzí a slibuju, že mu je vrátím, až se příště uvidíme.

……………………………….

Sparta hraje opravdu špatně a být Košťálem, tak nejdříve vyhodím sám sebe , potom trenéra-i když ten to má taky těžký, jelikož mu pořád prodávaj a kupujou hráče a to se pak těžko dá něco dělat že???

Radši jsme šli na hokej, sice vyhráli jen 1:0  ale i tak to není zatím tak zprofanovaný, jako fotbal.

……………………………….

 

Občas fotim nějaký zajímavosti a tahle multikráva vypadá fakt zajímavě.

Dnešní oběd-v  Libanonským fástfúdu byli samí libanonci a na vohňovym vohni udělaný kousky kuřete se zeleninou byly vážně skvělý.

 

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/