………………………………………………………………………..

 

Není nad to bydlet ve městě,

 

říkám si, vzbuzen v sobotu ráno sousedovic cirkulárkou.Odhaduju to na pěkně tlustý polena, a bylo jich asi 117.Na supervideo soustavě u postele lze pustit pouze satelit.Nevadí-jsem profík, tak to spravim.Ale kdy? Přišel jsem na to, že mě baví dělat jen pro někoho jinýho, a ne pro sebe.Kim Wilde a Nena na VIVA.Pěkně je nasvítili a nalíčili, takže vypadaly fakt moc dobře.Sakra to už jsem tak starej, že všechny popový hvězdy co znám, už jsou comebackovaný??? Jdu dolu a tam si pustim věž s HADRDISKEM s funkcí RANDOM ALL TRACKS.Fakt asi stárnu, jelikož mě vytáčejí ty kecy na hitrádiích, mezi těma písničkama.Ty kecy jsou snad ještě horší, než reklamy na hypersupernovou službu nejinovativnějšího mobilního TerMinátOra, a na druhořadý dealery aut. Jinak můžu poslouchat všechno. Hello,lucky boy!!Nejlépe ve všech 10ti verzích.

 

 

 

Děti s žunou se pohybují někde v časoprostoru, takže po tom předčasným ranním rebootování  musim trochu vyčistit harddisk, než se do něčeho pustim.Vidim to rovnou na oběd někde ve Spektru.Vivat workoholismu.

 

 

P.S.Pokud bych měl někomu radit,tak nepořizujte si obchod.A když už, tak ne ten, co má otevřeno 7 dní v týdnu. Je to opruz i když tam nemusim prodávat.Pořád je tam co kontrolovat a prověřovat.Nikdy to nevypadá tak, jak bych chtěl, nikdy to nefunguje tak, jak bych chtěl..Ale asi to tak má být.

 

 

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/