Nafta a Mars.

No tak proto.Naši zemědělci pěstují naftu.Určitě je to výhodné, a navíc v tomhle ročním období je to krásně žluté.

 

Pathfinder, Oppositer, Voyager, nechápu proč s tím výzkumem Marsu dělají takový cavyky. My tam došli pěšky.

 

 

 

Na osud nevěřím. Vždycky sem se díval na ten „můj strom“. Moje bouračka mu jen trochu poškrábala kůru.Lomikare., Lomikare, do roka a do dne se našel daleko větší frajer.

…………………………………………………………………………………………………………………….

 

Zprávy Agentury FlameDuck :

 

Zahraničí:

G.W. Bush na otázku jestli náhodou neprobíhá skytá plíživá válka mezi křesťany a muslimy odpověděl, poněkud Clintnovsky že :“Nikdy žádný válečný vztah nebyl a není.“Ten to snad nepřizná ani vlastní ženě.

Z domova:

Nový komplex budov pro úředníky EU byl otevřen v Bruselu

Václav Klaus navštívil Třebíč.Velice se mu líbilo na hradě, Lívie tam dokonce mimoděk postrašila několik školních výletů.

Svoboda (né „ta“,nýbrž „ten“) už zase funguje. Inspiroval ho film s Fantomasem, a nechal si udělat specielní servopohon pro elektrické zvedání ruky při hlasování.Dálkové ovládání k servopohonu svěřil s důvěrou Špidlovi.Prý ale jen do voleb.

Ministr dopravy připravil nádherný projekt splavnění Labe až do Vrchlabí.Ve Vrchlabí vznikne přístav u místního závodu Škoda a nové Superby se budou nakládat přímo na loď.Projekt se bude financovat systémem stínového mýta a ujala se ho firma „Tunneling and Construction“. 

Sport:

Fotbalisté Sparty porazí v závěrečném kole Jablonec výsledkem 2:0.Dohodly se na tom oba týmy a informovaly o tom rozhodčí na společné schůzce u Agipu dnes v 02.43 hod.

Ivan Hlinka převzal naší nešťastnou hokejovou reprezentaci.Prohlásil, že je čas udělat některým hráčům pápá. Prý se během minulých zápasů bavili mezi sebou anglicky a prozradili celou taktiku.

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/