………………………………………………………………………..

 

 Nejen o počasí:

 

Včely temujou úly a proto se připravuju na tuhou zimu.Nízký teploty - včely to přece musej vědět.A taky hodně sněhu.Prostě to bude hustý.Musim taky koupit nějaké PB topení-co kdyby vypadla elektrika.

Spartička vyhrála v hokeji 10:4, i když vyhrávala už 10:1.No desítku jsme si přáli už po první třetině(4:0).Šli jsem to jako obvykle oslavit do KFC.Cestou jsem narazil na jednoho borce si Xantií a evidentně chtěl závodit.Byl jsem asi o 2m vpředu když vidim v mým pruhu autobus.No sakra.Dal jsem plyn na maximum, a modlil se aby to vyšlo.Filip tvrdil, že to byla myška jako z filmu TAXI-TAXI.Náhodou ten borec se synem jel taky do KFC,takže jsme se tam potkali.Tvrdil mi že má Legacy 2.2 ,a že tohle je auto přítelkyně.Ale museli jsme uznat že mu ten dieslovej francouz jede taky pěkně.

V sobotu jsme jeli s našima na houby a dokonce jsme i nějaký našli.V Humpolci jsme šli na pozdní oběd a v hospodě nám naprosto stylově dali místní-tudíž hliníkové příbory.

 

Byly nějaký divný mraky-no jak je známo, počasí už nikdy nebude to, co dřív.

Odpoledne a večer byla oslava několika narozenin.Někdo náhodně zabouchnul dveře u sousedovic tělocvičny. Zkusili jsme je vyheverovat, trochu se pohly, a pak ještě trochu hrubé síly, a bylo to.V jedný hájovně se opékalo prase a někteří z nás už tam dorazili značně upravení.Dámy zpívaly(řvaly jak na lesy).Pánové zpívali tišeji a hráli na kytaru.Jeden borec asi hodinu klimbal u tyče ve stavu absolutního ožrání, kdy nemohl ani ulehnout, ani usnout, ani mluvit.Jedna sousedka usnula zapřená o mne, čímž mi bliklo, že se oslava blíží ke konci.Já jako abstinent jsem dělal řidiče a zkoušel jsem jezdit bez rozvícených světel.Šlo to dobře, jelikož byl zrovna úplněk.Ten pako David ještě nespal a čekal až se vrátíme. Ve 3.30 ráno.Co asi musel shlídnout v televizi do tý doby.Chudák.

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/