………………………………………………………………………..

 

Toxic.

Docela dobrá nová Britney. Pár pískacích pazvuků a kytara jako z nějakýho vesternu.Hudba není moc tuctová, klip trochu ano.“Napij se zelený vodičky a budeš hotovej.“Stejně na to koukáme .Vanilla Ninja má přesně stejnej název pro jednu starší písničku, asi je to jen náhoda.

Ještě Nelly Furtado a něco jako „řekni to co chceš….“.Nový hvězdy šoubyzu maj vždycky dobrý nápady a takovou tu supr tvůrčí invenci.Někdy si říkám že jejich lepší období obvykle končí vydáním prvního alba „BEST OF“.

 

Dneska jsem opravoval přestřiženej kabel od lampičky. Filipova výmluva:“Stříhám do vzduchu a najednou záblesk a popálený nůžky.“Což mi připomíná situaci v práci asi před 14 dny.Ladil jsem tam nějaké vlastní zařízení a blbě jsem zapojil konektory. Dlouhej kouř, ale bez pohody a bez jazzu..Vedle něco zkoušel Marek, a jak ucítil pach spálený elektroniky, tak ustrašeným hlasem vyjeknul: „Jejda,jejda,jejda tady něco smrdíííí !“ Vejdu tam a říkám: „Klídek, žádnou paniku,to jsem byl já“.Asistentka Ivana tvrdí, že to byl požár, ale jasný plameny fakt vidět nebyly, takže bych to kvalifikoval jako poruchu druhého stupně bez úniku radiace,či Toxických látek..

 

Jak zkouším v autě ty různý navigační systémy, tak se mi dneska stalo, že mě na dálnici předjela sklápěčka.Tutově měla nějak deblokovanej omezovač.

Na  D1 jezděj taky rychle, ale jen v noci, jak konstatoval jeden moravák na kanálu 10 :“Pádné désátá a všecí to valjó kiló.“

 

 

Jasně.Chápu.“Oktávka 4x4 musí mít 4 laufy a 4 modrý ledky. A vůbec si tím neléčím komplexy ze svého malého“.

 

 

 

 

 

 

Oslava EmDéŽet?

 

 

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/