Konvoj.

 

Tak takhle nějak vypadá dálnice D1 po vstupu do EU.Parkoviště.Došlo patrně k nějakému nedorozumění, a máme tu kamiony z celé Evropy.Nezbývá než vysvětlovat, že dálnice opravdu neznamená ‘d all nice.

 

Jelikož dost služebně jezdím, tak mám některý oblíbený značky čerpaček: Oblíbené:JET, Agip, Esso, neutrální Aral, Slovnaft, BP, Tamoil,Kpetrol,Total ,a neoblíbené Shell a Benzína a některé lokální. Nevím proč, ale myslím že to nějak souvisí s vlídností obsluhy, a s celkovou atmosférou u pumpy. Ceny vůbec nestíhám sledovat, stačí že musím správně vybrat stojan s NAT 95.

Díky GPSce v autorádiu nebloudím, ale nesleduju moc značky, a tak jsem za Kunovicema dojel až k takový zábraně, a seděl na ní nějakej dělník.Tady GPSka nepomůže.“Kudy do Brodu?“ „Tož tady je to zavřenééé. Ale móžeš to risknůť na tůto polňačku mezi ty dva rybníky a dál furt za nosém.“ Risknout? No tak jó. Byla to taková šotolinová rychlostní vložka, to aby nebyla taková nuda. Příště pojedu bez bloudění podle Garmina, to je jiná značka GPSka a jde tam povolit i jízda po unpaved roads.

Na konci polňačky byla vesnice, silnice vybraná asi metr do hlouby, čerstvě položený štěrk a kanály jako sloupy pro takovou slalomovou jízdu zručnosti.Místo v deset jsem dojel do Brodu v v půl jedenáctý.

Cestou zpátky už se tomu míst vyhnu, ale D1 je fakt plná pořád a nedá se na ní moc boostřit.

 

………………………………………………………………………………………………………………..

Filipovi nejde angličtina, tak se učíme:

I am from Czech Republic.

I am not terorist.

I am a little boy.

I am not a woman.

 

 

 

P.S. Jěště pořád hrajem „Mario kart double dash“ na Gamecube.

 

 

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/