Stále kvoká.

---

No Můj 5MPX foťák je v opravě a 3MPX jsem se snažil si opravit sám.

 

              Dle výsledku ani není moc vidět, že k opravě byly použity dva lámací nože a patnáctikilový svěrák. Stále ale nevím, jestli to nejsou jeho fotky poslední.Objektiv se občas zasekne. Vrchní díl s difůzní čočkou jsem opravil tak, že sice vyjíždí, ale lehce může vypadnout.Bez toho ten objektiv vypadá jako pohyblivá sonda R2D2 ze Starwars, ale nezaostří.

              David po mě chtěl telefon s bluetoothem. Nechápal jsem proč.Prý se ve třídě všechna důležitá komunikace odehrává výhradně pomocí této technologie a Ota v poslední lavici navíc předává zprávy přes zeď do béčka.

              Filip sice přišel ze školy s kytarou, ale zapomněl před školou tašku s učením.Ráno se naštěstí našla v šatně.Nic moc ve škole nedělá , ještě že aspoň umí něco na PC, třeba burnit.

             Čidlo doma na záchodě občas vydá falešný impuls.Strašidelný.Sedím doma sám a najednou se spláchne.Naproti tomu na moje krásné černé Gárminí triko reaguje pouze krátkým impulsem.Na holé břicho reaguje naštěstí dobře, takže stačí triko vyhrnout a spláchne se.Žuny u nás na návštěvě v černým triku zase musejí ukázat záda.Ale tmavší barvy pleti mají bohužel asi smůlu.

             Po delší době jsem si zase pustil v autě hudbu.Nějaký lehký popík, nějakou úplnou kravinu. Las Ketchup, samozřejmě hit minulýho léta Asereje a podobný fláky ve španělštině.A jeden super remix Dajdou.Buďto jsem hluchej, nebo jí ten DJ tak změnil hlas, že je to vlastně docela dobrý. „End dér bí hel tůdej“….No peklo je podnikat ve státě, ve kterým musíme prosit o zaplacení dluhů.

            Ráno mě vzbudila Olina, že Sváťa už je tady. A skutečně, dnes nám dodělal i druhou stranu sádrokartonové příčky v ložnici. Už tedy budu usínat beze strachu, že v noci narazím na rastr s černejma šroubama čnícíma do místnosti jako do  ložnice nějakého fakíra.Už včera jsme tahali skrz framing různé kabely pro počítačové sítě, koaxiály atd. David se docela osvědčil, takže se těším na jeho patnácté narozeniny, může začít dělat u mě brigády.

            Forman dostal v pátek odpoledne na třetím kilometru D1 jemnou pusinku (zatarasili jsme v podstatě dopravu v celé Praze), zastavilo se to asi 5mm před chladičem.Kupodivu však byl pojízdnej, tak jsem ho v sobotu vezl po vlastní ose do Žabonos do autodílny Hrachovina a spol.Chtěl jsem vyzkoušet, jestli není nic porouchaný.Jel super, akorát v rychlosti přes 100 km/hod odletěly poslední zbytky světel.Všichni se mi vyhýbali, zřejmě podle zlýho čumáku pochopili, že už je mi všechno jedno.Trochu kuriozní je, že jedním z poškozených touto havárií je náhodou i náš soused. Tato zpráva se zde samozřejmě rozšířila rychlostí bluetoothu na základní škole.

           Letenka do vesmíru už díky Space Ship 1 stojí jen 200 000 USD.Že bych začal dělat přesčasy?

          Mekdonald se pěkně opičí po KFC,už má taky svýho TWISTRa.Chutná ale jinak,zvlášť ty rajčata uvnitř jsou takový ty oranžový, bezchutný, umělý, přesně jaký je znám z jejich salátu.Zase tam ale není majolka, ale chutnější jogurt.

 

zpět

 

---

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/