Sí kjú dí ex….Troubo!!!

 

Máme doma špatnou membránu v čerpadle. To se vyznačuje tím, že se v neuvěřitelně krátkých intervalech střídá horká a studená voda, což třeba ve sprše je opravdu paráda, kam se hrabou Skoti se svejma střikama.Dá se to obložit jedině puštěním ještě jednoho kohoutku.

Na zahrádce želvy přežily první mrazíky venku, a tak jsem je přestěhoval domů do akvárka.Asi do 10 minut se obnovil jejich normální pohyb.Přeci jen v Argentině asi taková zima není.

 

 

Na dálnici na omezení 80 jsem jel při multipolicejní akci taky 80.Bylo to z kopce a předjížděl mě přitom kamión a ještě na mě výrazně troubil-trouba.To jsem mu taky hned řekl.Mám totiž CB vysílačku, takže vždycky ty kamioňáky prudim, a oni to nečekaj. Myslej si že jsou na kanále 10. sami a podle toho se taky bavěj. Jinak v Praze a Brně dobrovolně funguje něco jako hlásná trouba-člověk kterej tlumočí všechny Čepice,Mikrovlny, Nehody atd….Daleko lepší než neaktuální zprávy v rádiích.

 

Maximální rychlost na bobové dráze je 41,1Km/hod.Příště to bude možná ještě lepší.

 

 

Nedělní ráno bylo nějak ospalé a přemýšlel jsem, co je důležité udělat.Jednou z nejpenetrativnějších myšlenek bylo nechat se ostříhat.Říkal jsem sice, že chci nechat 4-5 cm, ale hol(č)ička si myslela že mluvím o milimetrech.Co taky čekat v rychlohyperkadeřnictví…No aspoň už tam dlouho nebudu muset.

 

 

                                            

 

zpět

………………………………………………………………………………………………………

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/