Jak zahnat depresi?

 

 

 

Když mám depresi, tak si jdu něco koupit.Nebo napíšu někomu SMSku. Klidně nějakou blbost,ale důležité  je napsat a odeslat.

Nebo zjistím v kolik zapadá slunce a jdu se podívat na políčko, jak to vypadá. Naposledy jsem tam viděl malý divoký prase, ještě to s těma proužkama.

 

 

 

Zprávy Agentury FlameDuck :

 

Zahraničí:

Společnost Microsoft musí stáhnout ze svého nového operačního systému „Windows Longwait“ hodiny a kalendář na liště, a musí umožnit zobrazení alternativních hodin a kalendářů. Dosud nejlevnějším alternativním kalendářem je český produkt Svazarm calendar 1.0. za tradičních 602 korun.Šlape mu na paty Kazzaa kalendář, který je sice zdarma , ale s reklamním XXX banerem. Bill Gates dal hodiny na liště nahradit online informací o státním dluhu té které země, vše podle lokalizace Windows.Ať se děti už od mala učí, co jsou to exponenciální čísla.

Z domova:

Václav Klaus si neví rady komu svěřit sestavení nové vlády.Chtěl by, aby už vládla jeho ODSka, ale musí to zařídit šikovně.Je potřeba dát socdemákům poslední ránu .Pověří sestavením vlády Grose, ale pod podmínkou, že mu bude jako starší a zkušenější radit.

Jako místopředsedu potřebuješ nějakého férového kluka, co tě nezradí.Vyber si kohokoli z lidovců.Jako ministra zahraničí potřebujeme někoho s perfektní angličtinou,a aby dokola opakoval, že jsme nejlepší.Co třeba Anička-Dajdou? Ministr financí?Viktorovi dáme amnestii, a garantuju Ti, že do roka budeme mít největší tunel v Evropě.Vnitro?Bubílková.Ta o tom ví nejvíc. Navíc má zkušenosti s čistícíma a uklízecíma pracema.Obrana?Jasně Železný.Mluví anglicky i rusky a z každého obklíčení vždycky vyklouzne. Školství? Marvanová. Nebo už je zase ťěhotná? Práce a sociální věci? To chce nějakýho pohádkáře.Vzbuďte brtníka z vysočiny.A ministerstvo informatiky zrušíme.Na tom internetu se nebezpečně šíří pravda.

 

Sport:

Václav Klaus je tradiční Terminátor všech sportovních akcí. V přestávce semifinálového duelu na Euru 2004 hrdě prohlásil:“Vyhrajem.Už jsem Řek..“

 

 

 

zpět

 

Předem děkuji za jakékoli příspěvky a názory, zajímalo by mne, jestli tyhle stránky vůbec někdo čte.

………………………………………………………………………………………………………

 

 

 

 

Telefon: 777 881818 ( 602 771 771 , 601 237 765)

Email     david@molnar.cz

Firemní informace naleznete na http://www.kabely.cz/